Marketing Connector Suite

De Pixelzebra Social Matters Marketing Connector Suite

Wilt u een naadloze samenwerking tussen CRM en uw e-mailmarketingprogramma? Maak dan gebruik van een van onze Marketing Connectors uit de Pixelzebra Social Matters Marketing Connector Suite.

Dynamics 365 for Customer Engagement is het hart van uw relatiebeheer en u wilt deze informatie gebruiken om eenvoudig te segmenteren en marketing mailingen uit te voeren. Voor verschillende e-mailmarketingprogramma’s biedt Pixelzebra Social Matters integraties aan, zodat u vanuit Dynamics 365 for Customer Engagement alle e-mailcampagnes kan uitvoeren en ook alle resultaten direct inzichtelijk heeft.

Voor veel bekende e-mailprogramma’s zoals Spotler, MailChimp, Hubspot en Emarsys hebben wij een eigen koppeling ontwikkeld. Een koppeling met één van onze Marketing Connectors biedt u veel mogelijkheden en voordelen.

Het uitwisselen van contactgegevens tussen Dynamics 365 en het e-mailmarketingprogramma is een groot voordeel. Werken met losse import- en exportlijsten behoort hierbij tot de verleden tijd want de synchronisatie van alle contactgegevens gaat moeiteloos.

Ook is het bij de meeste marketing connectors mogelijk dat de koppeling ervoor zorgt dat de gegevens van contactpersonen automatisch worden gewijzigd. Zelfs wanneer een contactpersoon wordt verwijderd in Dynamics 365, worden automatisch alle permissies in het e-mailprogramma uitgeschakeld.

De marketing connector biedt ook mogelijkheden om het CRM-systeem te verrijken met belangrijke data over uw contactpersonen. Hierbij kunt u denken aan het mailgedrag van uw contacten. Wilt u alle contacten zien die geklikt hebben op de laatste mailing? Of alleen de contacten die de e-mail niet geopend hebben?

Wanneer het e-mailadres niet correct is dat wordt gebruikt krijgt diegene die als contact van dit e-mailadres geregistreerd staat automatisch een melding om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Zo zorgt u ervoor dat beide systemen voorzien van de juiste data.

De Marketing Connectors uit onze Pixelzebra Social Matters Marketing Connector Suite kunnen veel. Wilt u weten wat onze marketing connector samen met uw  e-mailmarketingprogramma nog meer kan? Neem dan contact met ons op.