Oplossingen

Wat is Social Matters?

Pixelzebra Social Matters is een CRM-systeem dat specifiek is gericht op non-profitorganisaties, culturele instellingen en ledenorganisaties. Het systeem creëert de mogelijkheid om een langetermijnrelatie aan te gaan met donateurs, leden en publiek. Het biedt een manier om de administratie duidelijk bij te houden en betalingen overzichtelijk vast te leggen. Bovendien bevat het een slimme, persoonlijke marketingmodule en een open betaalplatform waarmee je de ervaring van je publiek, vrijwilliger, donateur of lid tot een vanzelfsprekendheid maakt.

Payment Hub

Social Matters biedt een moderne Payment Hub waarin verschillende betaalproviders, zoals iDeal, Tikkie of automatische incasso’s, verwerkt kunnen worden. Het doel van deze Payment Hub is om de hoeveelheid handwerk te minimalisering die bij het uitvoeren en verwerken van betalingen komt kijken. Bij Pixelzebra Social Matters geloven we namelijk dat jouw organisatie zich vooral moet focussen op je donateurs, leden of publiek.

Marketing

Alle stappen in de ervaring van een donateur, lid of bezoeker kunnen worden ondersteund met marketingcampagnes. Met behulp van verschillende ‘journey’s’ kun je als organisatie zelf bepalen wanneer en hoe je communiceert met je doelgroep. Van het bedankje voor een bezoek of donatie tot de vervolgcommunicatie over andere voorstellingen of besteding van de donatie. Ook neemt het platform betalingstriggers als storneringen en structurele donatieveranderingen mee.

Fondsenwerving en acties

Fondsenwerving en acties zijn een belangrijk onderdeel van het vergrote van de financiën, naast de structurele donateurs, leden en bezoekers. De fondsenmodule van Social Matters biedt een ongekende flexibiliteit in het opzetten van fondsen en acties.

Betekenisvol

Goede doelen, verenigingen en cultuurorganisaties maken de maatschappij mooier en fijner. Ze zetten zich in voor verbetering van de samenleving, ze verbinden en zijn belangrijk voor ontwikkeling en in stand houden van cultuur. Maar bovenal brengen al deze organisaties mensen bij elkaar en proberen ze te verbinden. Die manier van werken inspireert Pixelzebra. Ook wij zijn continu bezig met het ontdekken van nieuwe kansen om jou te helpen en op die manier iets te kunnen betekenen voor onze medemens en de samenleving.

Laten we gauw eens praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen!