socialmatters.nl
070 8000196

Enkele voordelen op een rij.

Donatie Journey

Alle stappen in de levenscyclus van een donateur kunnen worden begeleid met marketingcampagnes. Vanaf het eerste contactmoment tot aan bijvoorbeeld vaste donatie verzoeken. Met behulp van onze donatie journey kunt u zelf triggers definiëren. U kunt dan gemakkelijk bepalen waar en hoe u kunt communiceren met uw achterban.

Payment Hub

Verschillende betaalproviders zoals Ideal, Tikkie of automatische incasso’s worden verwerkt door het systeem met als doel, de hoeveelheid werk dat dit met zich mee brengt te minimaliseren.

Communicatie

Eén van de grote voordelen is dat u op actie of campagne niveau kunt communiceren met uw donateurs. Stel u organiseert een hardloopwedstrijd om geld in te zamelen. Alle donateurs die specifiek voor dit doel geld doneren kunt u volledig op de hoogte houden over deze actie.

Uniek

Elke organisatie is uniek. Zo ook Pixelzebra Social Matters. Het product is volledig afgestemd op de wensen en doelstellingen binnen uw organisatie. U zult ervaren dat Social Matters de hele organisatie ondersteunt en niet specifiek in één afdeling. Pixelzebra Social Matters helpt u begrijpen wat uw achterban nodig heeft om meer betrokken te raken bij uw organisatie.

Ja, ik wil Social Matters

Ik meld mij aan voor een vrijblijvende demo