socialmatters.nl
070 8000196

Pixelzebra Social Matters biedt u vele voordelen. Enkele belangrijke voordelen zijn:

Het administratieve proces vereenvoudigen

De kern van een ledenadministratie is het registeren van de leden (al dan niet aangesloten bij een vereniging). Naast de leden zijn er bij verenigingen ook vaak vrijwilligers aangesloten (die lid kunnen zijn). Er kunnen verschillende soorten leden zijn met ieder hun eigen rechten. En er zijn speciale soorten leden (bijvoorbeeld het bestuur van een vereniging) die de gegevens aan mogen passen voor de aan hun gekoppelde leden.

Personen worden maar 1 maal in het systeem geregistreerd en kunnen in verschillende rollen betrokken zijn bij een organisatie/vereniging en bij verschillende verenigingen lid zijn.

Ledencommunicatie

Leer uw leden kennen door waardevolle informatie te verzamelen. Wanneer u uw leden goed leert kunnen kunt u hen voorzien van waardevolle en relevante content. Zo gaan uw leden de toegevoegde waarde van hun lidmaatschap ervaren en zult u ervaren dat de loyaliteit toeneemt.

Leden journey

Alle stappen in de levenscyclus van een lid kunnen worden begeleid met marketingcampagnes. Met behulp van onze leden journey kunt u zelf triggers definiëren, waar en hoe u wilt communiceren met uw leden. Vanaf het eerste contactmoment tot aan persoonlijke nieuwsbrieven of betalingen, u kunt het zelf inrichten. Met Pixelzebra Social Matters geeft u de toegevoegde waarde van het lidmaatschap weer terug aan uw leden.

Digitale transformatie

Door uw leden gepersonaliseerde informatie te geven, op de hoogte te houden over de voortgang van projecten of een speciale aanbieding te doen afgestemd op de wensen/behoefte van dat lid vergroot u de loyaliteit. Met Pixelzebra Social Matters maakt uw organisatie deze transformatie. U hoeft geen belangrijk moment meer te missen om in contact te komen met uw leden. 

Netwerk en belangenbehartiging

Pixelzebra Social Matters biedt u meer mogelijkheden dan alleen ledenbeheer. Inzicht in relaties, het in kaart brengen van activiteiten, opvolgacties voor behartigen van belangen, verenigingsondersteuning maar ook accountmanagement zorgen dat Pixelzebra Social Matters u gaat helpen meer uit het netwerk te halen in het belang van alle aangesloten leden.

Pixelzebra Social Matters

Elke organisatie is uniek. Zo ook Pixelzebra Social Matters. Pixelzebra Social Matters kan worden afgestemd op de wensen en doelstellingen binnen uw organisatie. U zult ervaren dat Social Matters de hele organisatie ondersteunt en niet specifiek in één afdeling.

Ja, ik wil Social Matters

Ik meld mij aan voor een vrijblijvende demo

Wil je meer informatie?

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op

Wil je meer informatie?

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op